Lidské omyly

Lidské omyly

Anotace: Je pokrok vždycky k dobru...? Neměli bychom se vrátit ...?

Člověk vynalezl kolo,
mohl jet.
Zabíjet chtěl,
nalezl si jed.
Objevil zášť, nenávist a zradu,
prosinec ustanovil záhy,
v listopadu.
Padalo listí,
padaly hlavy brzy,
nevzdechl na přátelství,
na ztráty, co mrzí.
Život chtěl vylepšit.
Zapomněl, že žije.
Zapadl do propasti zloby a anarchie.
Autor jani, 09.10.2015
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: tuatam, Frr, GiovaniDaVinci, Leo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí