Myšlenka

Myšlenka

Myšlenka má
co ztrácí se
jak v díře černé
tma

Na sklonku noci
s podobou zářící luny
a s opicí rána
radši čmárám runy
(jen tak do prázdna)

Své myšlence
sbohem dám
k smrti ji odsoudím
však zas
ten pocit mám
(znovu a znovu)
že ji snad probudím

Padá hvězda
něco si přej
myšlenko má
světlo mi dej

Ukaž mi cestu
kterou mám jít
tu cestu ze snů
kde krásné je žít
kde krásné je umírat
kde krásné je člověkem být

Myšlenko má
volám tě zpátky
hlava se točí
život je krátký
Autor lukassnajdr, 01.11.2015
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí