až padnou čísla..

až padnou čísla..

Anotace: 1:190 000 000

 
 
 
 
kdyby bylo místo skryté
 
kde neplynul by čas
i vodopády stály nahé
a ptáci v letu  v souhře s oblohou
a nic, ani závan větru 
tam cizí oči 
tam nemohou
jen ty a já
tam vše se splní
tak jako tenkrát...
když zdálo se, že svět nám přeje
a pocit jediný 
to jedna ruka druhou svírá 
a někde pod krkem to hřeje..
to kdysi 
 
tak nevzdávám
možná zpomalím
kouknu pod postel a za ní
i za ten závěs z těžkých vláken
 
a lehce růžovými v obroučkách
ten vesmír prohlížím
 
je v dlani
mírně hřeje
praská a vlní se 
ohýbá 
jak tanec opařené vážky
co levým křídlem těsně kolem slunce
to když..
hledala vodní hladinu
plovoucí leknín v květu
a vinu
tu naší.. zapomněla
 
tak občas vytrhávám z času
jak ses chvěla jak tvé oči přivřené
jak byly se mnou tam co já 
tam  kde je ticho od všech duší
tam kde se vodní hladiny 
 
učí zlátnout
 
naposled do vlasů 
sevřít 
jen ještě jednou...
 
Autor čiči, 29.11.2015
Přečteno 351x
Tipy 13
Poslední tipující: mayantalay, enigman, Nikita44, jitoush, hanele m., Jort, VEDz RVAHEs, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lze vesmír sevřít?...

30.11.2015 13:32:45 | enigman

Prý se z něho dají dělat sněhové gule..

30.11.2015 13:56:12 | čiči

...ano...jen ještě jednou.....zasejc povedená ta Tvá......Ji.

29.11.2015 21:24:43 | jitoush

Ta má se snaží být povedená dycky
:-D :-D ti ď

29.11.2015 21:42:55 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí