Neklepej

Neklepej

Anotace: ..a nebo zaklepej..

Neklepej na bránu pekel
ani na tu nebeskou
zvol si jen plnou kouzel
bez krásy až nehezkou

zaklepej pak na petlici
možná víla pustí tě dál
stane se novou domovnicí
ve snu jak sis přál
Autor vodnař, 29.01.2016
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí