Ráj

Ráj

Anotace: .

Původně býval to úplný ráj
obilí zraje a děcka si hrají
slunce se rozlévá po širém kraji
no prostě krása, no woman, no cry
zůstávám v klidu, jen dech se mi tají
namísto lihu piju hořký čaj
jdu si hrát do stohu, sirky mi dají
na světě, kde lidé neumíraj

Autor Manni3, 15.02.2016
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí