Omrzelo mě to

Omrzelo mě to

Anotace: Druhý díl ze sbírky nazvané Chuťovka

Sbírka: Chuťovka

Já skončil s tím delikátním trusem,

radši bych se nacpal něčím flusem.

Ocením zkrátka k večeři nějaké sliny,

neděste se prosím, mně se to líbí.

 

Je to taková menší dieta,

za trus se však drží pieta.

Nicméně s novou večeří přicházím,

kousek těch bacilů vždy nacházím.

 

Každý to má přeci jiné v ústech,

třeba zrovna snědl maso, tlusté.

Já to však zhltám úplně v pohodě,

jsem zkrátka jako ryba ve vodě.

 

Nepohrdnu ani nějakým slizem v hubě,

sliny obyčejného rázu mě fakt nuděj.

Já chci pořádný kemr a klidně nyní

ochutnat nového sliňáka nejsem líný.

 

Autor boneslash, 26.02.2016
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hahahahahááááááááááááá:-))) hustýýý:-)))

27.02.2016 00:43:06 | tvořilka

Díky :-)

27.02.2016 19:03:32 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí