Básnické donucení

Básnické donucení

Anotace: ...

Dvě věci mě štvou

stále čím dál víc.

na Facebooku jsou

ty lajky bez hranic.

 

Proto mě to dráždí,

když tam surfuju.

Lajkování mě mámí,

já už tam nebudu.

 

Někdy se mně zželí

a stejně tam musím.

Fejs je poklad cenný

taky ten lajk zkusím.

 

Bylo to jen párkrát,

nebylo to ale vončo.

sbohem tomu dávám

a oblíkám si pončo.

 

Pak natrefím na holku,

jak mi pořád píše lajky.

Končím s tím bez okolků,

koupím si radši Nike.

 

Doufám, že snad začne

psát nějaké básně.

Pusa jí úžasem splaskne,

že umí psát krásně.

 

To pak bude psáti

jako divá Bára,

puberta s ní mlátí,

není to však Sára.

 

Tak už napiš báseň

a nelajkuj mi stále.

Bude to pro tebe lázeň,

budeš tu zkrátka válet.

 

 

 

 

Autor boneslash, 01.03.2016
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Bartika, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí