Za nosy taháni

Za nosy taháni

Anotace: Myslíte si, že hrajete svoji vlastní hru, ve skutečnosti v ní ale platí cizí, jiná pravidla

Sbírka: Za nosy taháni

 
Za nosy taháni 
tvořeni  chováni 
líhní  domovem  potravou 
sluníčko směje se nad hlavou!
 
Nebíčko azurové
děťátka růžolící
útroby obydlené  plněné  nevonící
 
životy předestřené
kupředu ženoucí
emočně vydojené dušičky slábnoucí
 
Za nosy taháni 
nikdo se nebrání
není jak a není komu
cítíme se pány domu!
 
Jsme jen loutky skryté moci
ovládané ve dne  v noci
za života  po smrti
ke všemu nás donutí
 
Za nosy taháni
sázeni  sklízeni  chuceni  míseni 
duchovně pozřeni
 
 
 
 
 
Autor Móny, 09.03.2016
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce chytit za nos pravidla...

10.03.2016 00:10:58 | enigman

Na tohle jsme malí páni...jitřenka řídí kokrhání...:-)

10.03.2016 06:02:48 | Móny

spíš kohout...

10.03.2016 22:51:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí