Je zas líp

Je zas líp

Je zas líp

 

 

A dítě si hraje a štěbetá

a je zas líp  na chvíli

 

A nebe hřeje krásou

co vpouští a zavírá

fantastická krajina

jež jen ptáci a stromy 

se dotknout smí

kdo tomu světu vévodí?

 

Kdo táhne mraky nad hlavou

kdo mi sluncem svítí

kdo černou plachtu rozprostírá

a vyšívá měsíc  hvězdy

tou stříbrnou nití?

 

A dítě se směje a zajíká

a je zas líp  konečně

 

A nic tady není zbytečné

a svoje stálé kouzlo má

i tahle pozemská krajina

 

Kdo na starosti to tu má?

 

 

 

Autor Móny, 10.03.2016
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: Freak, kudlankaW, enigman, Jin&Jang, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ne...

10.03.2016 23:39:42 | enigman

Škoda...ta zatažená obloha je smutná...:-)

11.03.2016 16:52:07 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí