Povznesení

Povznesení

Anotace: Stav mysli

Sbírka: Probuzení

Povznesení 

 
Létám vzduchem  jako ptáček
štěstím zpívá můj zobáček
nad pozemskou oborou
opájím se nádherou
 
Létám svěžím povětřím 
vánek peříčka mi hladí
pode mnou se plíží stín
já však v bezpečí jsem tady!
 
Až unavím se letem hravým
usednu na starý strom
co  korunou mráčky škádlí
a šumí  jako včelí roj
 
Tam tiše sedím  vůni mlsám
a netřeba mi víc
jen když se směje slunce vřelé
tak směje se má líc!

 
 
 
 

Autor Móny, 11.03.2016
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí