Čas

Čas

Anotace: ...v pravý okamžik..

Čas minulých životů
čas přítomné reality
čas budoucích návratů
z času fidelity

čas minulých zásad
čas přítomné orby
čas budoucích představ
básnické tvorby

čas minulých vět
čas přítomného souvětí
čas,kdy tvůj svět
z budoucnosti přiletí

čas přítomné milosti
čas psaný za minulostí
čas vysněné budoucnosti
čas určený do věčnosti
Autor vodnař, 02.04.2016
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, Nikita44, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí