Mysl

Mysl

 

Mysl

 

 

Mě stačí moje mysl 

netřeba řvát do uší

jen myslí mluvit lze

upřímně, bez retuší

 

Mysl je mé Duše

otevřené oko

má mysl je mi vším

jen pro ni žiju, proto

 

Žádná smrt ji nezastaví 

ani čistý průstřel hlavy

dál popluje si, bez nadvlády!

 

Až tělo do hrobu se svalí

hmota zhoří a vzduch zkalí 

až zmizí radosti i žaly

věci světské, hmotné valy 

má mysl žije dál, je volná

jasná, čistá a nezlomná

sama v sobě jedná

svobodná a plodná!

 

 

 

Autor Móny, 03.04.2016
Přečteno 560x
Tipy 7
Poslední tipující: lala, Amonasr, Jort, Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to je...

03.04.2016 19:33:31 | Jort

Pocit nesrovnatelný s žádným v tomto světě...:)

03.04.2016 19:53:27 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí