Zvedneš mě?

Zvedneš mě?

Anotace: Na zemi je každý sám.

Ležím na podlaze.
Dýchám.
Možná i dýchám.
Tichá bolest se ozývá. Zase.
Záhy mizí.

Kde jsi? Zvedneš mě ze země a vyneseš na pohár štěstí?
Ach, ano! Už v něm jsem.
Ležím. Plavu.
Plavu a ležím v moři sebelítosti.
Jak nekonečné je to moře?!

To chce odvahu!
Zvedám ruku a chytám se záchranného kruhu.
Jasná zář mě míjí.

Pomalu mizí duše kdesi v modré naději.
Zůstávám.
Ruku v ruce s kruhem (snad s kruhem) klesám ke dnu.
Nebojím se.
Někde cestou zakotvím.

Zvedneš mě?

Minula jsem záchranná lana.

Zvedneš mě?

Přichází pád.
Myslím.

Zvedneš mě?
Usínám.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 17.04.2016
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, LaPetiteMort, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí