Iluzivní svět

Iluzivní svět

Anotace: Mudrci bez citu, mudrují v kokpitu a cit zas bez rozumu, vznáší se hlavou dolů

Sbírka: Probuzení

 

Iluzivní svět

 

 

Iluzivní světe

tak smutný   když tě pochopím

 

zmizelo kouzlo spontálnosti   náhody

byly to keci   technické věci

přerody!

 

Jen rutina

co začíná   končí 

vítá se   loučí   prolíná

 

Iluzivní světe

tys prohrál a provalil se cele

vidím tvůj záměr

už nejdu s tebou do postele!

 

 

 

 

 

Autor Móny, 30.04.2016
Přečteno 501x
Tipy 9
Poslední tipující: Mácha, bogen, Nikita44, Amonasr, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí