Konec nemusí být cíl

Konec nemusí být cíl

Anotace: opak falešného hrdinství...

*

Cesta dveřmi nepochopení

vede - jen dovnitř

a dolů dolů dolů

 

až do hloubek

v nichž hrany a ostny zraňují

při každém hnutí mysli

 

v hukotu vodopádů

vichrů a plamenů

mi tuhnou prsty

na záchranném stéblu

 

a naděje se ukládá

k věčnému spánku

bez očí

Autor aravara, 23.05.2016
Přečteno 333x
Tipy 13
Poslední tipující: zdenka, Kubíno, Móny, Frr, Mácha, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

iluzionistka, Frr, Mácha, bogen, Amonasr, Ragnell - děkan za tadytuzde nákuk

24.05.2016 22:11:02 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí