Co pak zbývá na člověka?

Co pak zbývá na člověka?

Anotace: Věci jsou v plném proudu, je jen na čtenáři co udělá.

Voda teče.
Vítr fouká.
Oheň pálí.
Země zkvétá.
Tak to je už od pravěka.
Co pak zbývá na člověka?

Květy kvetou.
Ledy tají.
Slunce hřeje.
Listí létá.
Takto se střídají roční léta.
Co pak zbývá na člověka?

Země se točí.
Vesmír chladí.
Železo se kuje.
Hvězdy se smějí.
Takto už to hold v našich končinách již dlouhá léta chodí.
Autor Perla, 29.05.2016
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí