Technická podpora svědomí

Technická podpora svědomí

Anotace: všechno je v názvu

*

Technická podpora svědomí

 

viny  zasypala noc

a písek vsákl výčitky

a svědomí  konečně spí

 

čas

ráno zas

výčitky včas

smáz

sice slunce hodí světlem

a odhaluje co tma skryla

 

jenže naštěstí

písek paprsky

nerozhrabou

Autor aravara, 06.06.2016
Přečteno 355x
Tipy 11
Poslední tipující: Móny, Smeglofus, Amonasr, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..až hóódně zaprší-s písku na čas bahno..najde se pak leccos na Slunci
snadno...:-D* ST**

06.06.2016 20:26:09 | Frr

No jo v bahně se dá utopit leccos, ale mně tu nějak líp seděl píseček. Děkovidlo

07.06.2016 00:00:27 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí