Vypadlá

Vypadlá

 

Vypadla jsem z děje

 jak z rozjetého vlaku 

kutálím se po stráních

nedotčeného

 

Jsem tu sama 

zbavená všech strachů  

nevyřčeného

  

Dopadla jsem tvrdě 

pěkně zabolelo 

ale stálo za to

 

..světě nech si 

to své zlato kočičí

já dojetím pláču ..křičím!

 

 

 

 

Autor Móny, 08.06.2016
Přečteno 465x
Tipy 10
Poslední tipující: bogen, Kubíno, Zrzi, Jort, Amonasr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí