Kapří serenáda

Kapří serenáda

Anotace: Neononsens

Sbírka: Homo homini lupus

Pod ledovou krustou
Poněkud tlustou
Hlouběji než lze jen doufat
Začal tiše jak ryba zoufat
Zoufalý kapr

Bez srsti a bez peří
Kdo tomu jen uvěří
Mu byla vážně zima

A pak přes všechna očekávání
Vláda zakázala kapry
Ve prospěch menšinové zimy
Autor Ravena Lupus, 12.06.2016
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych radši na Bahamy...

12.06.2016 15:44:41 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí