Homo homini lupus

Homo homini lupus

Já třímám Mor ve své dlani
Je v poháru, jenž přetéká
Já život dal kdys líté sani
Bortící domy člověka

Já třímám Mor ve své dlani
Jenž vyhubit měl všechen lid
Nežli však mohl začít řádit
Člověk chtěl se podvolit

Já třímám pohár ve svých dlaních
Je v něm cit, jenž propuká
Já třímám pohár mezi prsty
Čekající na krev člověka

Dnes teče krev po mých dlaních
Je zpěněná a vychladlá
Homo homini lupus
A historie se opakuje
Autor Ravena Lupus, 19.06.2016
Přečteno 497x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí