Naděje

Naděje

Anotace: Báseň z chystané nové sbírky Stíny a naděje

Zakalené zraky hvězd,
opilé drogou zla,
se unaveně zavírají
zhasínají světla ramp
a světla šantánů
a světla ropných plošin
i světla neónů prokletých měst
i bludičky, jež straší nad močály
i rudé oči šelem -
vychází slunce
Autor Dolma, 20.06.2016
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí