Nejistota

Nejistota

Anotace: .

Lidé, probůh co je s námi?
ani mrtví, ani živí
navzájem se sotva známe
v sebezkáze spolehliví
snad jen kromě Dalajlámy
všichni se teď hrozně diví
co když bude s námi amen?
nejistota dělá divy

všude okolo jsou vlci 
brzy v kamnech bouchnou saze 
útěcha ve vinném střiku 
časem zaplatíme draze 
vše potřebné najdem v srdci 
snad se bude nám žít blaze 
snad budem mít velkou kliku 
díky naší marné snaze

proč nám brání naše pýcha 
přiznat všechny naše chyby? 
s čistým štítem líp se dýchá 
to je život, o němž sníme 
osud stále karty míchá 
budem šťastní? 
a co kdyby? 
co když ne? 

už buďte zticha!

bude hůř....a my to víme..

Autor Manni3, 29.07.2016
Přečteno 506x
Tipy 7
Poslední tipující: ZZuzkAA, bogen, Amonasr, Frr, Fany, Polux Troy, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký a smutný zamyšlení :-)!

29.07.2016 06:51:09 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí