Jak to je

Jak to je

Anotace: Už kvůli sobě, ne kvůli ostatním bychom se měli naučit některé věci jednoduše přijmout. Bude nám líp :)

Co nechápeš, to je špatné?
To je potom málo platné...
Zkus být zase chvíli dítě,
jen to totiž naučí tě,
přijout všechno jak to je.
Že kluk čůrá ve stoje,
že se ráno musí vstát,
že je potřeba se bát...

Ptej se proč, jak, na co, zač?
Jenom se trochu míň mrač.
S úsměvem jde totiž snáz,
přejít hráz, co dělí nás.
Autor SimonaKarlova, 19.09.2016
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí