Božská částice

Božská částice

Anotace: prý zničí vesmír

Ateismus - to je praktické nic
a to, co je, není k ničemu (věda)
čeho je nejmíň, toho není víc
a kdo nic nemá, ten pranic pak nedá

vesmír je panoptikum částic, špric
velkého třesku snad, teorie šedá
kvant, strun a superstrun, dej k málu víc
balíčku těš se od chytrého šmejda

jen si dej, jseš mladej, vyklikej líc
k rubu virtuálních chatů a her
tvůj avatar je tvé druhé já, vstříc
reálu klopýtá unisex šer

transformers-bohů a démonů svic
- displejů rakviček v dlaních, na míru
s rostoucím IQ až k nebesům hřmíc
Bůh byl, snad bude, teď není v špalíru

kolem božských částic zhmotněných z plic
dechem, jenž život dal každé z nich darem
co bylo, bylo, již není, to ´nic´
bude dál.. Higgsův boson jeho zmarem
Autor Petbab, 02.12.2016
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Kubíno, bogen, LV, Amonasr, dodola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Higgsov božón

02.12.2016 18:16:10 | LV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí