polobílá

polobílá

Anotace: ..

nabídl jsem
              ruku
                oči 

            varování 
dřív než vkročí 
tam 
kde noha křehkou stát se 
 
nechce 
 
může 
pozdě ptát se 
když už bolí
nedošlápne 
pak jen slza 
slaná kápne

 
na zem 
na místo tak cizí 
stejně jak stromy 
zlato ryzí 
i tváře blízkých
sněhu tání 
 
pro bílou hůl 
v obavách 
se skláním 
 
Autor poeta, 18.02.2017
Přečteno 449x
Tipy 24
Poslední tipující: Móny, Nikita44, enigman, jitoush, Dreamy, hanele m., Iva Husárková, ZILA78, Malá mořská víla, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po hmatu...

23.02.2017 00:37:45 | enigman

......líbí,Poeťáčku.....v každé Tvé básni je vždy víceméně přítomna
něžná strunka někdy více,jindy méně patrná...je tam....a má to jiskru
darování....Ji./úsměv/

21.02.2017 20:55:54 | jitoush

Nojo poeta ;) jsi jak kometa

18.02.2017 22:13:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí