Lidský svět

Lidský svět

Anotace: Chvilkové nahlédnutí do rozměrů krásy.

Chci pochytit krásu lidskosti.
Krásu teplého slunečného dopoledne na rozlehlé louce plné chundelatych čmeláků.
Krásu písma a slov ze kterých vyzařuje barevný portál zavádějící vás do nového světa.
Krásu v ošklivosti.
Staňte se optimistou.
Rozplyvejme se nad jakoukoli banálností.
Rozevřete oči zakalené temnotou prosaklou tělem.
Vyhoďte texty pohřebních písni,které zabijí krásu.
Umírejte krásně.
V teple dek se psem u nohou vedoucím vás na druhy břeh.
Autor Elizabeth_St, 04.04.2017
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí