Šílenost

Šílenost

Anotace: Den fantazie

Převzala jsem žal za lidi které nezajímám,
plula v oceánu nezájmu a ignorace,
táhla se šedými dny za nichž sípám,
šplhám po nejostřejších horách nové generace.

Běžela po pustinách rudé Afriky,
hledala zamlženou oázu klidu a blaženosti,
ulehala mezi suchý i bodláky,
brouci byli moji tajní hosti.

Splýn stéká po mém zmodralém těle,
bída kráčí mi hrdě naproti,
píši,kdosi vedle mě hlasitě mele
moje obsese jsou akutní.
Autor Elizabeth_St, 14.04.2017
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí