Štěstí je uvnitř

Štěstí je uvnitř

Získejme čas až na konec světů
hledejme víru jen sami v sobě
tak jako vůni ukrytou v květu
tak jako lék pro toho kdo stůně.

Naděje plyne z vnitřního světa
síla co září a srdcem tepe
tak jako s výdechem poslední věta
když člověk na věčnost nesměle klepe.

V tichu a samotě brouzdáme sny
na váhy vah rovnáme myšlenky
přijdou však krásné i ošklivé dny
Smrt nám jen zanechá polibek od rtěnky.

Okamžik změní i postoj k žití
životní moudrost změní se hladce
a staré myšlení zaroste kvítím
radost je štěstí, když vládne srdce.
Autor Ďábel sám, 15.04.2017
Přečteno 451x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Cappp, Iva Husárková, kdotoví, Romana Šamanka Ladyloba, Fany, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obsahove se mi to libi moc

akurat mi prijde ze v posledni strofe kvuli obsahu zbytecne neco drhne usim

15.04.2017 19:56:16 | Romana Šamanka Ladyloba

Pěkně :-)!

15.04.2017 08:39:24 | Fany

Je krásné žít se smrtí a najít tak skutečné hodnoty života. Díky Ďáble.

15.04.2017 08:10:27 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí