Blázen

Blázen

Anotace: Copyright Disspraktik Robert Brtník

Sbírka: Hlučné ticho, já a celej svět

Přes všechnu sterilitu světa, vidím samou plíseň
i když se vše daří, zmocňuje se mě tíseň
Píseň co mi tiše hraje v uších, mě dovádí k šílenství
Zavřený blázen na pokraji zhroucení

Vidím jejich úsměvy s elegancí krvelačných bestií
A to na mém pohledu na ně rozhodně nic nemění
Vidím zmatek tam i ve mě, je to šílený
Jsem zavřený blázen na pokraji zhroucení

Sere mě se furt snažit žít stereotypně
Já nevím komu věřit, jestli chodit do kostela nebo nějaký svatyně
Není to tak zlý, ale někdy prostě musím tam kde nejsou ostatní
Ale čím dál častěji se citim jako blázen na svobodě na pokraji zhroucení

Autor Disspraktik, 02.05.2017
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: faraym
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí