cas

cas

Anotace: Zamysleni nad zivotem a nad tim proc tak kratky cas zde mame urceny .....

Velké hodiny visí na vysoke věži kostela

Sleduji jak odpočítavají čas

Ručičky pomalu ukrajují čas a minuty odtikavají

Tik Tak Tik Tak Tik Tak

Ukrajují čas nám lidem na zemi stanovený

Z vteřiny na vteřinu

Z minuty na minutu

Z hodiny na hodinu

Pomalu starneme a smrti se kazdym uderem hodin blížíme

Proč jen člověk vymyslel čas je tak relativní

Ručučky pomalu ukrajuji čas a minuty odtikavají

Tik Tak Tik Tak Tik Tak

Přala bych si žít věčně ne vědět,že kždou další vteřínou umírám

Přála bych si andělem být

Přála bych si démonem být

Nepřeji si být jen slabým člověkem

raději se nécham temnotou pohltit

Něž zde na světě žít jak lidská troska

Vše živé je tak slabé a blží se kazdou vteřinou ke svemu jistému konci

Ručičky pomalu ukrajují čas a minuty odtikavají

Tik Tak Tik Tak Tik Tak

Démoni jsou sílné bytosti smějící se našemu lidskemu osudu

Andělé sledují nás z povzdálí a s utrpným výrazem přemýšlí zda zasahovat do lidského osudu mají

Existuje -li buh proč stvořil lidstvo tak slabé to se ptám

Vždyť nemoci nás zahubí,mor nás vyhladí

Proč je lidstvo zkažené zlobou, hnevem a zlem dokaze být 

Proč se neubraníme a nesnazime se vzajemne nicit

Ve valkach miliony lidi ztratí život

Proč nas buh nestvoril silne jak nadprirozene bytosti

zvlaštní otazku mu pokladám a životem plným bahna se ploužím..

Sleduji dál pohyb ručiček na hodinach kostela

Ručičky pomalu ukrajují čas a minuty odtikavaji

Tik Tak Tik Tak Tik Tak

Vidím své blízke v bahně bezmoci se topit

Pomocnou ruku jim podávám ,usměji se a poté spolecne plouzime se bahnem bezmoci pomalu dál.

Jsem jen clovek slabý a zranitelný

Můžu jen zkusit pomocnou ruku podat

Nejsem anděl s neomezenou mocí nemohu zázrak stvořit

Muzu jen dál s pocitem bezmoci zivotem ruku v ruce s mými přáteli jít




Autor FairyLAdy, 22.07.2017
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: Básník Karel, zdenka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji vam za uprimne komentare :) nekdy se mi myslenky toci v hlave a musi ven ..vetsinou vychazim z toho co se deje v mem zivote

22.07.2017 18:22:10 | FairyLAdy

Ach to je tak krásné. Dojalo mě to k slzám. Čas je Bohužel nezastavitelný. Jedno končí a druhé začíná.

22.07.2017 17:35:42 | Básník Karel

???? - Úsměv ... Jen se ptejme ... odhalujme ... Úsměv.z.

22.07.2017 17:12:14 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí