Nová morálka, nové emoce, nová sociální dynamika

Nová morálka, nové emoce, nová sociální dynamika

.


kříž hamižnosti
srdce otroctví
oddané pohledy děvek
svépomocné skupiny energetických upírů
spolek anonymních narcisů

postmoderní pornospolečnost
orgasmus jako těžiště našich eg
lačníme po pozornosti
jsme těžce nedokojený
skrze svoji ješitnost smrtelně zranitelný (to se týká i mužů)

bůh zemřel
pustá skořápka povládne navěky

a my
my jsme tu s vámi
sníme jako sní všichni
protože jsme tak naprogramovaný

blonďatá vykozená jaruna
s ní 2 děti
kluka a holku
auto
barák s posekanou zahradou a s trampolínovou skákací ohrádkou

Sen islámského státu, to je, řekněme, podobná sračka jako náš sen západní civilizace

ale co je za tou skleněnou stěnou možností a potenciálů?
Nic, je to dobrý, žádné nové idee nás nevyvedou z komfortní zóny naší hybernace

ještě jsme neumřeli, ale naživu už také nejsme



.
Autor CORONATION, 07.08.2017
Přečteno 557x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, její alter ego, Ruda Štola, Frr, Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle styl mám rád...:-)

07.08.2017 18:35:48 | Ruda Štola

a asi nás-zfetované konzumními zábavami - přinejlepším taky čeká, že "se ubavíme k smrti" /výraz Václava Bělohradského/

07.08.2017 17:26:55 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí