Trnitost

Trnitost

Anotace: Nemůžeš zocelit svou celou bytost.

Jak pokračovat,
v trnité cestě,
kdy při každém dopadu,
zadrhne se ti nový trn.


Do nohy,
i do duše,
a zakoření se,
pro věčný šum.


Šumí v tobě,
trhá,
seká sebou,
jsou tak velká.


Velká zranění,
zarytá v kůži,
zanechávajíc znamení,
i na tvé duši.


Vytrhneš trn,
však jizva zůstane.
Nemůžeš zocelit
svou celou bytost.


Tak povznes se,
do nebes,
ty to dokážeš,
hned předtím,
než ztratíš svou lidskost.

Autor Liška Scout, 29.08.2017
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí