Spadla lžička do kafíčka

Spadla lžička do kafíčka

Anotace: nenazrany svine a kafe v prdeli

Spadla lžička do kafíčka
spolkla svině učedníčka

učedníček pohořel
předmět život vyhořel

svině se však nadlábla
ale cítí, že je vyzáblá

těžko věřit tý svini
sežrala všem svačiny
Autor Bastie, 09.09.2017
Přečteno 638x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spadla lžička do kafíčka...

Voda vroucí, kafíčko pálí,
spadla lžička, tak to šplouchá,
ksicht svině, úsměv učedníčka.

09.09.2017 23:43:39 | Cháron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí