Sám sobě

Sám sobě

Anotace: Štěstí strůjcem

Bože dej

ať věci zůstanou

tak jak jsou

 

Ať myšlenky mě neopouští

Jedna druhou pouští

Stále někam

Kde to neznám

 

Bože dej

ať roste vše

co má růst

Ať každý dožene

svůj půst

Ať se život nasytí

a

ať se nechytí

do pastí

životem

nastražené

 

Živote Boží

Bez tebe

To

...

 

Nejde

Autor VEDz RVAHEs, 11.09.2017
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Ruda Štola, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí