Louka snu

Louka snu

Anotace: místo kde sny se muzou stat skutecnosti ,klid na dusi stane se vasi soucasti

loukaNoc pomalu prichazi

hvezdy na nebi jasne zari 

vetrik se stebly trav si pohrava 

stejne jako s mymi vlasy si zahrava

ticho vsude kolem balzamem na dusi nezhojenou jest 


Na louce ozařene hvezdami v trave tise sedim 

mezi prsty nechavam prolinat travu zelenkavou 

kvety na louce omamně voni 

všude je slyšet bzukot včel 

mezi stromy ozývá se cvrkot ptačků


Na duši me klid začina, i presto že v hlavě myšlenek tisicero mám

a srdce plné jizev, které mi život nadělil. 

Zde na louce ticha na vse zapomínám a šťastna si pripadam 


Stejně jako malé diťe beztarostnou se stavám 

Potichu zvedam se a s úsměvem na tvaři a vetříkem ve vlasech 

Rozbíham se loukou, mezi prsty mými stébla trav běží, 

nohy bosé po zemi radostně utikají 

a můj smich kolem mne zvoni 

točím se kolem dokola sťastná a klidná

Padám do vysoké travy oči zaviram a snům svým se poddavám 


Pripadam si jako male děvčatko, kterým jsem byla,

kdy štastna a bezstarostna jsem život svůj žila

  Vidím se na té krásné veliké louce 

V dáli mezi stromy houpačka visí

zvesela na ni usedam a čisi něžné ruce mě rozhoupavaji 


Otačim se a vidim bile oděnou postavu

poznávám svoji milovanou maminku

a radost v duši mám, že ji opět vidim 

směji se na ni a ona mi úsměv oplácí 

v hlavě slyšim jeji hlas ,

který mi tiše šepta slova laskyplna 

kež by to nebyl jenom sen , ktery se mi zda 

a ona byla stale se mnou pritomna živa 

ne jen duchem v mem životě , ktery už se nikdy nevrati.


Zde na louce snů muže byt opět se mnou krásna a sťastna ....

Zde na na louce ticha , když se ohližim vidim každeho koho mé srdce postráda.... 


Lezíc ve vonave trave oči stale zavrene mam ,jen slzy z koutků kanou .....

Ve svych snech na lidi srdci memu blizke vzpominam..


Přala bych si sem vzit své kamarady, kteši se životem tež plouži a

jizvy na srdci svem nosi a duši rozervanou osudem slepit se snaži

Príjměte pozvání vy jež hccete snít a chvili šťastni být 

Pojdte se mnou na louku 

nechte se unaset cvrkotem ptaku a lehkym vetrikem procistnou vlasy 

smočte si tváře v potučku zurčivém

Zapomente na vsechno co dusi vasi sžirá a svym snum a tužbam

podlehnete a stesti sve nechte proudit svymi sny ...


Já zatím ..


Tiše se zvedam a pomalymi kroky se slzami na tvari louku snu opoustim 

doufajic v brzke shledani s tichem mista 

kde opet devcatkem muzu byt a vse zle v zivote zahodit 

opoustim te louko snu 


.......sbohem......





















 

Autor FairyLAdy, 22.09.2017
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V přírodě, v zeleni blahodárné
duši se uleví a srdce mládne... ST

23.09.2017 11:27:57 | Kapka

dekuji za hezky komentar :)

23.09.2017 12:40:54 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí