Nad knihami

Nad knihami

Chtěla jsem si zaplavat
v ozvěnách hlasů
myšlenek dávno zemřelých
v krabici z pohledů utkané
v kleci
mezi svými slovy
jimiž jsme zajatci
v perfektním vězení
ale ztrácíme nitě
ztrácíme se
mezi písmenky
ztraceni v interpunkci
ležíme zakopaní mezi řádky
a jen tak málo nás poletuje
nad regály knihkupectví
a stejně tam seshora
vidíme velké hovno
tak jako ti ostatní
protože sice nemluvíme
ale stále nerozumíme
těm němým
a co je to za svět
když slepí nerozumí němým
a němí nevidí slepé
a nad nimi létají ti
kteří by měli vidět a slyšet
ale jsou zaslepeni
svou schopností vnímat
Autor Jekatěrina Semjonovna, 30.09.2017
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí