Krajina osudu

Krajina osudu

Anotace: .....

Veselí jezdci na bílých koních,
jeli tou krajinou, kde voní vřes,
hřívy se vzdouvají, podkovy zvoní,
v dáli jen tichounce ševelí les.

 

Pohled jak stvořený pro zraky malíře,
Ladovská krajina, skřivanův zpěv,
v dálavách budoucna, je šíp již namířen,
do míst, kde jezdcům koluje krev.

 

Život náš předepsán, je v knize osudu,
tím jsem si ovšem naprosto jist,
užívej naplno života bez studu,
dopředu nesnaž se v té knize číst.

Autor dprochazka, 02.10.2017
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí