Svědomí

Svědomí

Anotace: Jsou sny z nichž je dobře se rychle probudit

*

Přibývá chvil

na prahu nocí

než tma ztratí svou průzračnost

 

Kdy

vracím se životem zpátky

k těm které zasáh‘

můj kámen

 

Dívávám se jejich očima

a zraky diváků

za skly

za klíčovou dírkou

 

až dnes vnímám - a s nevolí

lepkavý hnus toho

a nepomáhá mnoho

že i mne modřin pár bolí

 

a tak jsem rád že

obrazy smaže

noc

když zhoustne  sny

 

v nichž sedím nahý jak neštěstí

na klozetu

uprostřed náměstí

 

Autor aravara, 24.10.2017
Přečteno 494x
Tipy 10
Poslední tipující: Šípková Růženka, bogen, Amonasr, Akyš, Frr, Cappp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře vím,o čem píšete,taky to tak někdy mám.

28.10.2017 17:23:01 | Freedom3112

Ani jsem si nemyslil, že bych byl jediný na světě...

29.10.2017 15:35:47 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí