Bez slov

Bez slov

Anotace: *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Medzi nami je ticho
nie to vzrušujúce
omamné, bez slov

nepočuješ
nerozprávaš
intelektuálne ticho

len telesnosť
ktorá ma znechucuje

sex voláš láskou

unavuje ma pocit
že som len
len objekt

neustále ma
skúmaš
hľadíš
unavuješ

smeješ sa na slovách
ktorým nerozumieš
nepočuješ

chcela som
milovať

ale nie bez slov
nie bez

nedokážem
byť len objekt
Autor vraciambasnenadlazku, 06.11.2017
Přečteno 514x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Jort, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí