Kolotoč

Kolotoč

Anotace: Když myšlenky se zacyklí

V přídomku zvaném mozek
se něco tetelí
Asi touha po něčem novém
A neví co s čím ani jak

Myšlenky bzučí jak včely
když med jim z plástve vytek
a dělají pořádek po svém
a stejně neví, co bude pak

Já nepřemýšlím
konečně po dlouhé době
Nějaká spokojenost
cítím - že dlužen jsem něco sobě

Klid, mír, harmonii ... ano
To člověk ztrácí každé ráno
když vstává s problémem
s kterým šel spát
Aura s emblémem
"pojď si hrát"

Slepá bába je jasnozřivec
oproti této beznaději
Ještě že jsem lásky příznivec
a sázím na naději

Člověk který nevidí cíl
k němu nedojde
Člověk který se bojí nepříjemných chvil
obchází a obejde
přesně to do čeho měl šlápnout
a mysl svou zapnout

Setrvačník to je pán
ten rozhoduje pořád za nás
Ale jak se dotočí
srdce poskočí
a výsledek je sám a znán
obklopen nevšední spoustou krás

Děkuji ti Bože
že zrušil jsi to mé "Cože"
Již se tak neptám
Jen si šeptám
teď tady a potom tam
jak krásné je

že tě mám .....

Autor VEDz RVAHEs, 19.12.2017
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Květka Š., Fany, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...to je tak...nádherně napsané....k tomu se musím vrátit:) až budu mít víc času...líbí:) **ST**

19.12.2017 14:46:25 | Anděl

Děkuji

20.12.2017 05:39:02 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí