Katakomby života

Katakomby života

Anotace: Mockrát... ale zatím: dobrý...

*

Knot dohořívá…

už nemá z čeho plát.

Prázdný mám svícen

a ze tmy zívá

černé díry jícen

a druhý,

třetí, čtvrtý…

- ani netuším,

kterým z nich se dát

 

Životní bludiště,

co moje cesty spletlo,

rozpouští do tříště

příšeří 

zamřelé  svíčky světlo,

 

do stínů chodby chladné…

Dál nevím, co se bude dít,

když nejsem Ariadné

a nemám sebou nit

Autor aravara, 19.12.2017
Přečteno 355x
Tipy 16
Poslední tipující: Jort, Fany, Laika, Amonasr, hanele m., jitoush, Frr, Philogyny1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky si tak někdy připadám, krásná báseň, teď jenom najít nit...

19.12.2017 19:24:07 | Philogyny1

Jasně, jen to každý napíšeme jinak (:-D

20.12.2017 05:50:56 | aravara

velmi dobrá báseň
skládám poklonu ST

19.12.2017 19:07:57 | klaun

Tohle samozřejmě neotráví žádného autora, tedy ani mne. Děkuju

20.12.2017 05:51:59 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí