Život jde dal

Život jde dal

Anotace: zamysleni nad smyslem zivota ,nad tim co nam zivot prinasi

citat

Život

Co je to život ?

........

Tiše se ptám a rozjímam

Život je tlukot srdce

Život je ozvěna duše

Život je dech z našich úst

Život je přitomen v každém z nás

Žijeme ho jak nejlepe umíme

Dýchame lehce či sotva jen popadame dech

.........

Žijeme a to je hlavni věc

Život nam byl dám

Krátky okamžik na této planetě

Který můžeme prožit dle sebe

na nikoho se neohližet

nikým si život nenechat ovlivnovat

.........

Jít svou cestou životem dle svých tužeb a přaní

Jit svou cestu životem potkavajic lidi

kteři zanechavaji stopu v našich srdcich

Lidi ,kteři ovlivni pocity naší duše

A

Zanechavaji nesmazatelnou stopu

v našich srdcich

a často velke jizvy na naši duši

.........

Jizvy

Jizvy ,ktere se nikdy nezhoji

Jen slabě se ozyvaji a ve chvilich slabosti

silne a ošklivě duši naši zraňují

bolí silne svym ostri drásaji

Připominaji

Chyby

..........

Chyby a rány

ktere jsme v živote svém sobě či jiným způsobili

Za ty chyby neustále platime

Jizvami na svých duších

Smutkem

ktery naše srdce ve chvilich slabosti pohlti

.........

A

My se zhluboka nadechneme a

malými kroky kupředu životem

vykročime

...........

A

Doufáme v pochopeni a poučeni z našich chyb a omylů

Pokračujeme životem dále

Doufajic ve štastné  okamžiky

Plné stěstí

Plné lásky

Plné něhy

    Plné pochopeni

Plné všech slastných pocitů radosti

.........

Radosti

že snad

Život má cenu dal žit

Zkoušet se prát

s překažkami

s prohrami

se smutky

     s neukojitelnými touhami

s nenaplněnými pocity lásky a pochopení

či naplněnými pocity lasky a porozumění

K druhemu člověku

K sobě samému

K bližním jež milujeme celým srdcem

.......


Milujme svůj život

Ať jest nadherný

Ať jest štastný

Ať jest smutný

Ať jest bolestný

Je totiž jen na chvili

.......

Pokud nám nebude dana

ješte jedna možnost

opět žít

napravit své chyby

          sve omyly

        sve skutky

  své činy

                                       své rány způsobené sobě a druhým

.......

Znovu žit svuj život lepe

či stejně po staletí

ci stejne po tisicileti

hledic na vse jako opakující se smyčku

Bolesti

Radosti

a

nakonec smrti a znovu zrození

Autor FairyLAdy, 24.02.2018
Přečteno 555x
Tipy 5
Poslední tipující: lala, Anděl, gfys, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky se četlo...

25.02.2018 09:01:16 | Anděl

dekuji moc :D

25.02.2018 13:23:01 | FairyLAdy

naprosto přesné

25.02.2018 08:08:24 | gfys

moc dekuji za komentar

25.02.2018 13:22:25 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí