Srce v mysli

Srce v mysli

Strach se brodí myšlenkami
až propadá jejich smysl
vycpává se domněnkami
až zamoří vlastní mysl.

Touha je mocné zaklínadlo
však bez trocha štěstí mizí
co roky sílilo nyní zvadlo
a co bylo blízké je cizí.

Cíl se roky nemění jako víra
silné bylo vlastní odhodlání
pod dohledem Všehomíra
bez trpkých výčitek a lhaní.

Štěsti často sedá na vola
který nevědomky táhne káru
zaťuká naň nebo zavolá
však co s ním nemá páru.

Podrobit se cizí představě
je výplodem ega v mysli
našlapuj v sobě laskavě
jednej srdcem ne myslí.
Autor Ďábel sám, 20.03.2018
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky!

21.03.2018 06:45:27 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí