Sen o mámě

Sen o mámě

Anotace: Zdál se mi sen....filozofické zamyšlení nad ideální matkou.

Laskavá náruč poskytující bezpečí
kapesník, který otře slzy,
shovívavý úsměv při pochybení,
moci být, kým opravdu jsem
pocit úlevy
myšlenka: vše je v pořádku,
jistota, vše je možné,
obava, abys nespadl,
důvěra, ty opět vstaneš,
důvěra v sebe,
důvěra ve svět.

Probuzení.
Strach a panika.

Mámo,
kde jsi?

Jsi tu.
Jsi.
Cítím Tě.
Sama v sobě.
Autor Jana Wagi, 03.04.2018
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: Černá, Papagena, Jort, Amonasr, callowsick, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí