Ocel moci – živá voda

Ocel moci – živá voda

Anotace: -

 

Ocel moci – živá voda

 

Země zloby – tíseň pekla

trýzeň v trní utrpení

v době zmaru kletbu vyřkla

k dětem pláče v osamění

 

Vláda mrazu píseň nezná

duši lásky nenávidí –

ocelová města těsná

propojena mrtvou sítí

 

Mocní pravdu lži předali

přesto prorok  stále čeká

na dobu – kdy bude králi

dávat vodu Boží řeka

 

 

Autor ARNOKULT, 05.06.2018
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, Šípková Růženka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí