Nebeský trůn

Nebeský trůn

Anotace: Báseň o životě po životě

Sbírka: Po stopách vesnice

Z andělských perutí nechám postavit trůn
od slunce zdobený bude zlatými věžemi
jež se třpytí ve svitu bledých lun
Než své tělo odevzdáš matce zemi

Nebeský trůn postavil jsem během měsíce
který ti Ježíšek k Vánocům nadělí
až spatříš měsíc a hvězd tisíce
zjistíš že jsi v nebi mezi anděly

Z Výši na mne hledíš - od počátku
chráníš mojí duši ve dne v noci
nic platné není mému děvčátku
nemohu jí totiž z oblohy pomoci
Autor Petr27, 23.06.2018
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí