Sériové číslo

Sériové číslo

Anotace: /***SPZ ***/

 

Jakou mám v hlavě SPZ?

Jaké mám v srdci sériové číslo?

Jsem originál?

Nebo jen kopie, plnící po předcích místo…

 

Achjo.

Jsem rozbitej, položka vadná

Koženej výfuk ucpanej

Čemu se divit.

Že snaha spravit se sám zůstává marná.

Autor Semisek 48, 01.10.2018
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: jvacl, AngelLia31, Amonasr, Rbb, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí