Tíha minulosti

Tíha minulosti

Anotace: Ze skupiny depek ta nejmenší

*

Změnil jsem - se srdcem prostým jedu

oči plné oblohy za oči plné medu.

Modré byly plné slané vody,

medové mne za čas daly k ledu.

 

Proč se to tak stalo říci nedovedu...

 

Proběh‘ čas... a ten je velmi rychlý!

Zpomalil se tep a vášně zcela ztichly

špatné svědomí mne po těch letech zebe –

- vzpomínám na plné vody nebe...

 

Voda v těch očích dávno vyschla zcela

a nejvýš po ní zbyla jenom sůl.

Doufám nepoznala, ani nemyslela,

že byl jsem, jak – s odpuštěním -

 

                                                     vůl

Autor aravara, 07.10.2018
Přečteno 285x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, bogen, Tzarga, Frr, hanele m., Dreamy, Kapka, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zpěvně upřímná* ST*:-D*

07.10.2018 12:25:04 | Frr

Super líbí

07.10.2018 11:14:40 | Kapka

Jo? - hned se píše líp... Díky

07.10.2018 19:08:28 | aravara

ST! :)

07.10.2018 11:05:10 | ARTeFakty X. Múzy

Díky, život holt se s malými změnami opakuje v mnoha životech...

07.10.2018 19:07:59 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí