Ťažko

Ťažko

Ťažké je bojovať a ťažké je žiť.
Začínať nový deň,
nájsť dôvod na úsmev.
Bolia rany, duša sa vzpiera,
utrpeniu bráni.
Nájsť v ňom zmysel,
mať tak vyšší cieľ.
Viac dávať než brať,
pre iných tu byť, kus seba im dať.
Raz sa mi to podarí, dúfam že snáď.
Nechcem byť ako prázdny klas,
chcem aj úrody kúsok dať.
Cestu však vždy musím znova hľadať, skúšať.
Po páde sa zas postaviť a vstať.
Aj keď tak často sprevádza ma strach,
nechcem len bezhybne stáť v okovách.
Autor Ally, 12.03.2019
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Amonasr, šerý, Květka Š., Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí