Šumavské vesničky zapomenuté

Šumavské vesničky zapomenuté

Anotace: Šumavský tichý odkaz

 

 

Jdeme, noha s nohou míjí se

Ticho, vzduch tetelí se

 

Pak hlesneš

„vnímáš to?“

Ten podivný to klid

Přikývnu, raději nemluvit

 … nerušit

 

Posvátná úcta nás zahalí

To andělé zdejší kraj ochraňují

 

Abychom nikdy, nikdy snad

Nezapomněli na odkaz

 

Těch zdejších duší zapovězených

Z vesniček svých vyhnaných

 

Ten klid nás cele prostupuje

Úctu k těm lidem pocítíme



Autor vlnka, 18.03.2019
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí